Reserveer online
Reserveer online

Welkom

De omgeving

Moere is een deelgemeente van het West-Vlaamse Gistel. Het idyllische polderdorp verwierf in de jaren ‘80 even wereldfaam toen Marvin Gaye zich in een statige 19de-eeuwse villa in de buurt terugtrok om zijn grootste hits te schrijven.

Nauwelijks buiten, staat u midden in het prachtige Brugse Ommeland, de enige Vlaamse regio vlak bij de zee en op een boogscheut van ons wereldberoemde  Brugge.  De streek verenigt kanalen en dijken, kastelen en abdijen, beschermde dorpsgezichten en monumenten, historische hoeves en molens, groendomeinen, natuurreservaten en natuurlijk… de zee.

Het oude treintraject Oostende-Torhout werd getransformeerd tot ‘De Groene 62’, een 22 km lang fiets- en wandeltraject dwars door het Ommeland. Spoor.62 situeert zich op knooppunt 34 van het fietsnetwerk Westhoek Noord, De Kust en Brugse Ommeland met o.a. de fietsroutes ‘Wijnendale’ en ‘Godelieve’. Irma stelt fietsen, kaarten en veel tips ter beschikking van haar gasten. Deze routes zijn ook uitnodigend voor joggers: loopschoenen niet vergeten! 

Een lange strandwandeling aan de kust (op een tiental kilometers van Spoor.62 verwijderd), het bewonderen van kunstschatten in één van de vele Brugse musea, een culinaire belevenis in een gerenommeerd sterrenrestaurant uit de regio…

In en rond Spoor.62 vinden natuurliefhebbers én cultuurafficionados een persoonlijke invulling van hun verblijf.