Reserveer online

Waar de legendarische Pullman Express ooit voorbij stoomde

en eeuwenoude polders en mysterieuze bossen elkaar afwisselen

Reserveer online

Ooit stoomde hier de legendarische Pullman Express voorbij. Vandaag vormt het historische pand langs de vroegere treinlijn 62 het decor voor een stijlvolle boutique bed & breakfast, midden in het groen. Gastvrouw Irma Schabon creëerde een uniek verblijf waar bijzondere architectuur, design, rust en discrete luxe elkaar omarmen.

Reserveer online

B&B

Spoor.62 weerspiegelt de elegante jaren twintig en is tegelijkertijd een ode aan het moderne leven. Gedempte kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor een harmonieuze setting. Klassiekers van Charles & Ray Eames, Le Corbusier en Eero Saarinen dragen bij tot een luxueus gevoel van rust.  De natuur blijft hier echter de protagonist: door de grote ramen ontrolt zich een idyllisch zicht over de tuin met zijn stokoude bomen en aangrenzende weilanden. 

.62

Kamer .62

In de uurregelingen van het spoor, verscheen lijn 62 als de verbinding tussen Oostende en Torhout.

Highlight: de vrijstaande badkuip!

Twee kamerhoge ramen bieden vrij zicht op het groen. Er is directe toegang tot de tuin, om in de hangmatten in alle rust van de natuur te genieten.

.63

Kamer .63

Het traject Torhout-Armentières was het tweede deel van de verbinding Oostende-Armentières, en verscheen als lijn 63 in de uurregelingen.

Highlight: het prachtige zicht op de tuin vanuit het bed!

Twee kamerhoge ramen brengen het weelderige groen van Spoor.62 naar binnen. Ook kamer .63 heeft een directe toegang tot de tuin.

Welkom in Spoor.62