Nederlands
 

genieten

 
Luxe: unieke ervaringen, herinneringen die blijven,... verhalen die verteld en herverteld worden, dagen en nachten die men niet vergeet...

Wakker worden met zicht op de  tuin,  de polders, de stokoude bomen  die de Pullman Express misschien nog hebben weten voorbijstomen… 

Als u het zalige bed kan verlaten, neem dan de fiets om langs de oprijlaan, door een tunnel van overhangende kerselaars, de vele landelijke wegen, de polders en de kust te ontdekken.  Als u genoeg frisse lucht opgesnoven hebt, is het tijd om te ontspannen en relaxen in een Eames calfskin of een Le Corbusier chaise longue.  Of wat dacht u van de hangmat bij mooi weer? 

In de bibliotheek is er een selectie van wijnen en van Belgische abdij- en trappistbieren.  Breedband wifi, de gezellige bibliotheek, Nespresso en een fijne selectie van Damman Thee staan (gratis) voor u klaar.

Het ontbijt wordt bereid met de beste kwaliteit ingrediënten van eigen bodem.  Het wordt geserveerd in de ontbijtplaats of op het terras, met zicht over tuin en polders.

book online

(MALIN+GOETZ)

(Malin+Goetz), de revolutionaire en stijlvolle luxe lijn, begon in 2004 in Chelsea, Manhattan. Het is het resultaat van de persoonlijke en professionele achtergronden van de beide oprichters, die de traditionele apotheker en parfumerie wilden vernieuwen door het vereenvoudigen van cosmetica routines voor alle huidtypes.

De Malin+Goetz verzorgingsprodukten zijn ook te koop in Spoor.62.

https://www.malinandgoetz.com

book online